Zwemschool Fresh in Zoetermeer is hét adres voor de zwemles van uw kinderen

Proefles aanvragen

Zwemschool Fresh in Zoetermeer is hét adres voor de zwemles van uw kinderen

 

Proefles aanvragen

Kwaliteit

Wij garanderen een kwalitatief hoogwaardige zwemopleiding. Wij geven zwemles volgens één en dezelfde lesmethode, gegeven door ervaren en gediplomeerde docenten. U bent gewaarborgd van kwaliteit en veiligheid voor uw kind(eren).

Aandacht

Wij geven zwemles in kleine groepen.  Maximaal zes kinderen in het ondiepe en acht leerlingen in het diepe). Hoe kleiner de groep, hoe meer individuele aandacht. Met onze lesmethode is het mogelijk individuele aandacht te geven zonder de groep te laten wachten.

Keurmerk

Zwemschool Fresh is de enige zwemschool in de regio met een extra keurmerk. Wij werken ook met trots naar de maatstaaf van IIFSI, een internationaal kwaliteitskeurmerk voor de complete zwemsport.

Zwem ABC

Uw kind krijgt zwemles volgens de methode van het Zwem ABC. Zwemles volgens het Zwem-ABC staat garant voor een kindvriendelijke manier van leren zwemmen, waarbij zwemveiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Het Zwem-ABC kent een logische opbouw, waardoor uw kind bij het behalen van ieder diploma (A,B en C) vaardiger en veiliger wordt in het water. Wie alle drie de diploma’s (A,B en C) bezit, krijgt het predikaat zwemveilig. Zo is uw kind goed voorbereid op subtropische zwemparadijzen en activiteiten op, in en aan het buitenwater.

Nog meer? Er is na het behalen van het C diploma nog veel meer te behalen!

Lestijden

Dinsdag 15.00 – 17.00
Woensdag 13.00 – 17.00
Donderdag 15.00 – 17.30
Vrijdag 14.00 – 18.00
Zaterdag 12.30 – 16.30
Zondag 10.30 – 17.00

Lesprijzen

Kiest u ervoor om 1 of 2 keer per week te zwemmen? Wanneer uw kind 2 keer per week bij ons zwemt betaalt u maar €12,00 i.p.v. €14,50.

Gezinskorting

Wanneer meer kinderen uit uw gezin onze lessen gaan volgen betaalt u voor het 1e kind €12,00 per les i.p.v. €14,50.

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!

Superblij dat we zwemschool Fresh ontdekt hebben. Leuke meesters en juffen. Onze dochter heeft het super naar haar zin en leert heel goed ( en heel vlot) zwemmen. Er wordt regelmatig gescoord, en dat is voor ons als ouders erg leuk om te kunnen inzien welke sprongen je kind maakt. Van ons dus een dikke duim omhoog!

Angelina Moes-Essing

Thank you all at Zwemschool Fresh especially all the instructors who apart from their professional responsibility, put their hearts and passion to help learning swimming their students. I am grateful and satisfied that my family has chosen such a professional swemschool.

Aamir Rana

Heerlijke kleine groepen. Direct zicht op de prestatie door dat je in de ruimte aanwezig mag zijn en via zwemscore zie hoe het gaat met de voortgang!

Adriaan Verheul

Onze dochter van 6 had haar A en B diploma bij een andere zwemschool gehaald maar we waren niet tevreden over de kwaliteit van het zwemmen. Wij zijn dus op zoek gegaan naar een andere zwemschool en zijn bij Zwemschool Fresh uitgekomen! En wat een top zwemschool is dit! Kwaliteit Super! Communicatie ook Super! Onze dochter heeft inmiddels haar C diploma ook binnen en kan niet anders zeggen dan dat wij dik tevreden zijn! Echt een aanrader om je kind of kinderen hier op zwemles te doen.

Lisette Polder

Mijn zoon is 8, Fresh is zijn 4de zwemschool in Zoetermeer en omstreken en vandaag zijn angst voor het diepe overwonnen! Door naar badje 4. Dankzij zwemschool Fresh. Trots op mijn zoon Yannick en eindelijk een goeie zwemschool ontdekt. Wij zijn ontzettend blij!

Marije Berkhouwer

Super! Heel veel individuele aandacht en op een leuke manier gebracht waardoor kinderen op een snelle maar verantwoordelijke manier leren zwemmen! Top!

Tom Cortjens

Zwemles is leuk

Gratis proefles

 

✔ Uw kind mag eerst een vrijblijvende proefles doen

✔ Onze lessen voldoen aan alle corona richtlijnen

✔ Wij werken met kleine groepen (max 6)

Zwemschool Fresh

Zwembad het Keerpunt
Van der Hagenstraat 11
2722 NT Zoetermeer

Tel: 06-38432524 (tijdens openingstijden)
Email: info@zwemschoolfresh.nl

Algemene Voorwaarden

 

IIFSI logo

IIFSI keurmerk

Zwemschool Fresh is aangesloten bij het IIFSI, International Institute For Swimming Improvement. IIFSI is een internationale zwemorganisatie en keurmerk die zich bezighoud met het verhogen van de kwaliteit van het zwemonderwijs. Onze methodiek staat garant voor een efficiënte en hoogwaardige weg naar het zwemdiploma.